آیا می دانید برنج دودی ارگانیک چیست؟ امروزه تمامی پزشکان و متخصصان تغذیه تاکید به مصرف انواع غذاهای ارگانیک دارند که جهت خرید این نوع برنج ها می توانید از مشاوره و توصیه های فروشندگان حرفه ای بهره مند شوید.
برنج دودی ارگانیک، نوعی برنج است که آن را به روش های کاملاً سنتی و با استفاده از ابزار غیر صنعتی دودی می کنند. تنها ابزاری که در این روش بکار می برند مقداری چوب و تنه درختان محلی است که آن را آتش می زنند برنج فرآوری نشده و تازه را دودی می کنند.
شاید کمتر کسی درباره برنج دودی ارگانیک شنیده باشد اما اگر به شهرهای شمالی ایران و به ویژه روستاها مراجعه کنید متوجه خواهید شد که اکثر مردم برنج دودی مصرف می کنند. بنابراین جهت خرید یا فروش برنج دودی محلی و ارگانیک می توانید از مشاوره تولید کنندگان یا فروشندگان عمده برنج جهت انتخاب درست و دقیق نوع برنج ها جهت عرضه به بازارهای هدف بهره مند شوید.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست