انواع برنج دودی در ایران فقط در شهر کوچکی به نام خمام که بین رشت و انزلی قرار دارد تولید و پخش می شود و اگر این محصول را از مبداء دیگری یافتید کمی به فکر فرو روید.

خمام شهر دود خانه هاست و کل برنج دودی که در ایران تولید شده و به فروش و مصرف می رسد در این شهر و روستاهای تابعه آن تولید می شود و بیشتر برنج های دودی از ارقام بومی هاشمی و دم سیاه گیلان و ارقام پرمحصول ندا و شیرودی که شالی آن از استان های مازندران و گلستان وارد خمام می شود تولید شده و راهی مراکز پخش در شهر هایی همچون تبریز، تهران، مشهد، بروجرد و شیراز مشود و در سایر شهر های ایران برنج دودی کمتر جا افتاده است.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست