گیلان با تولید برنج دودی مرغوب، توانسته انواع این محصولات و ارقام را با قیمت های مناسب وارد بازار نماید و ثبات نسبی را از لحاظ نرح در بازار ایجاد کند.

بهترین روش برای دودی کردن برنج، استفاده از خوشه های دور ریخته شده گندم برای سوزاندن است. دود آن از لحاظ کیفیت، عالی است و برنجهایی که با این روش دودی می شوند، کیفیت مرغوبی دارند. ارقام گیلان نیز بیشتر با این روش دودی می شوند و طبعا مصرف آنها در بازار نیز می تواند بیشتر شود؛ به شرطی که تبلیغات روی آن افزایش یابد.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست