چرا انواع برنج محلی را با استفاده از هیزم دودی می کنند؟ آیا روش هیزمی برای دودی کردن باعث افزایش فروش و جلب مشتری بیشتر می شود؟ از قیمت ویژه این نمونه از برنج چه اطلاعاتی دارید؟
هیزمی اصطلاحی است که برای انواع برنج دودی بکار می برند که در تولید آنها از روش های سنتی و قدیمی استفاده می کنند. به این صورت که برنج را قبل از جداسازی شلتوک بر روی بخشی از زمین کشاوری گردآوری می کنند و سپس در اطراف آن به وسیله هیزم آتش درست می کنند و یک هواکش فلزی جهت انتقال دود و حرارت از بین برنج ها در وسط قرار می دهند.
این روش را دودی کردن هیزمی برنج های محلی می گویند که در روستاهای مناطق شمالی کشور بسیار مرسوم است. برنج دودی شمال با کیفیت های مختلف به بازار عرضه می شوند مثلا برنج طارم دودی یا برنج دودی دم سیاه که هر کدام دارای قیمت های متفاوتی هستند.
فروش برنج دودی به صورت عمده و جزئی نیز اغلب توسط نمایندگان و تولید کنندگان صورت می گیرد که جهت بهره مندی از قیمت ویژه و تخفیفات می توانید با مراکز فروش اصلی ارتباط داشته باشید.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست