آیا تولید کننده برنج دودی برای داشتن ارقام ارگانیک و کاملاً طبیعی تنها از روش های سنتی و زمان بر استفاده می کند؟ امروزه بیشترین نوع این برنج به چه روشی تولید و عرضه می شود؟
تولید برنج دودی به صورت ارگانیک به معنی استفاده از شیوه های سنتی مانند بکارگیری چوب جهت دودی کردن نیست بلکه منظور عدم کاربرد هر گونه ماده شیمیایی در کل فرآیند تولید است.
امروزه اکثر تولید کنندگان از روش های مدرن و کم هزینه جهت افزایش تولید خود بهره می برد که معمولاً در آن دستگاه های اتوماتیک و به روز تمام مراحل فرآوری برنج بعد از برداشت را بدون دخالت انسان تا بسته بندی را انجام می دهند.
بنابراین تولید کننده برنج ارگانیک و دودی هزینه کمتر و سود بیشتری را نصبت به گذشته در بازار و فروش های عمده به دست خواهد آورد.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست