جدیدترین انواع برنج دودی گیلان با پیشرفته ترین دستگاه های اتوماتیک تولید و فرآوری می شوند که تهیه آنها نیاز به ارتباط مستقیم با نمایندگان فروش معتبر خواهد بود.
استان گیلان را باید مرکز تولید انواع برنج دودی دانست که همیشه بهترین نوع این برنج را به بازار ایران از آن عرضه شده است. تولید برنج دودی در گذشته طی فرآیندی زمان بر و سنتی انجام می شده اما امروزه روش های مدرن و جدید تولید برنج دودی باعث افزایش در عرضه آن شده و هر ساله هزاران کیلو از انواع برنج دودی مانند طارم دوی، دم سیاه دودی یا هاشمی دودی با قیمت مناسب عرضه می شود.
برنج دودی گیلان از نظر کیفیت برتر از نمونه های تولید شده در استان های مازندران و گلستان می باشد که برای تهیه و خرید عمده و ارزان انواع آن ارتباط با فروشندگان یا تامین کنندگان اولیه برنج محلی گیلان اهمیت ویژه ای دارد.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست