گیلان، استان تولید کننده انواع برنج اصیل ایرانی که بهترین ارقام برنج از سفید تا دودی و قهوه ای در مناطق مختلف آن کاشت می شود. آیا مصرف کننده برنج دودی ایرانی هستید؟ پس این مطلب را از دست ندهید.
همیشه در مورد گوشت یا ماهی دودی مطالب زیادی می خواندم اما تا چند وقت پیش در مورد برنج دودی نیز مطلبی خواندم و کنجکاو شدم تا بفهمم این نوع برنج در چه منطقه ای از ایران تولید و عرضه می شود.
مناطق شمالی و به ویژه شهرهای استان گیلان بزرگترین مراکز تولید کننده انواع برنج دودی هستند. امروزه برنج دودی به شیوه های سنتی و به تازگی با روشصنعتی تولید می شوند که اگر خریدار نوع سنتی آن هستید به جهت استفاده از چوب درختان جهت دودی کردن و عدم کنترل زمان قبل از مصرف باید برنج را چندین بار با آب ولرم بشویید تا در صورت وجود مواد سمی ناشی از دودی کردن کاملاً تمیز شود.
بهترین نوع برنج دودی گیلان انواع مختلفی دارد مانند برنج طارم دودی، دم سیاه دودی، صدری دودی و … که جهت خرید تمام این ارقام می توانید با بزرگترین مراکز تولید و توزیع بهترین برنج دودی شمال در ارتباط باشید.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست