تهیه برنج دودی از انواع برنج باعث میگردد عطر و طعم آن تغییر نماید. سوال اینجاست برنج دودی چیست و چرا تولید میشود؟ آیا این بوی دود و مزه آن طبیعی است یا مصنوعی ایجاد گردیده؟ مصرف این نوع برنج فایده دارد و یا ارزش غذایی آن چقدر است؟آیا برنج دودی ایران دارای انواع مختلفی میباشد؟
برنج دودی در زمانی که امکانات نگهداری برنج در طولانی مدت نبود با در معرض دود قراردادن انواع برنج ایرانی اعم از طارم و یا صدری بدست می آمده است و عطر و طعم این قبیل برنج ها چنانچه مزه و بوی دود میداده اند طبیعی نبود و مصنوعی میباشد.
دودی نمودن برنج با توجه به ایجاد واکنشهای شیمیایی در آن سبب میشده است مدت طولانی از بیماریها و آفات دور نگه داشته شود و ماندگاری آن بیشتر گردد. با توجه با امکانات نگهداری برنج که در حال حاضر بوجود آمده است دیگر دودی نمودن برنج در سطح گسترده صورت نمیگیرد. بلکه فقط به مقدار محدود و تنها برای تامین تقاضای مصرف کنندگانی که طعم و عطر اینگونه برنج ها را دوست دارند تهیه میگردد و انواع مرغوب برنج مانند برنج هاشمی را به ندرت دودی میکنند.
مصرف طولانی مدت برنج دودی از نظر پزشکی سفارش نشده است و کارشناسان معتقدند مصرف بش از حد آن سبب ناراحتی های گوارشی میگردد.
برنج دودی جزء آن دسته از انواع برنج های است که در صورت داشتن سفارش سایت بازار برنج ایران آماده ارائه آن است در صورت تمایل به مصرف این نوع برنج با مشاورین ما در تماس باشید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست