بازار برنج طارم همیشه داغ است و هر ساله حجم بسیار بالایی از انواع مختلف آن در داخل و خارج از کشور به فروش می رسد. آیا می دانستید در چند سال اخیر نوع مرغوب برنج دودی طارم نیز با بیشترین میزان مصرف به ویژه در مراکز استان ها روبرو بوده است؟
دودی کردن برنج یعنی انتقال مواد مغذی و ویتامین موجود در پوسته یا شلتوک به دانه های اصلی برنج، بنابراین باید گفت که برنج دودی نمونه ای کامل بسیار خشمزه از غلات است که با انواع مختلفی به بازار عرضه می شود.
در مناطق شمال ایران ارقام مختلفی از برنج دودی تولید می شود که نوع طارم آن باکیفیت تر از دیگر نمونه ها است. برنج طارم دودی علاوه بر دارای بودن تمام خواص برنج طارم از کیفیت مطلوب تری جهت پخت برخوردار است که همین امر باعث افزایش میزان تقاضا جهت خرید و فروش آن در بازار شهرهای مختلف به ویژه کلان شهرها شده است.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست