تولید برنج دودی اعلا، درجه یک و مرغوب در کدام مناطق ایران رواج بیشتری دارد؟ آیا میزان تقاضای بازار با مقدار عرضه برنج دودی یکسان است؟
دودی کردن برنج به معنی اضافه نمودن تمامی مواد مغذی موجود در چلتوک برنج به دانه است که طی این فرآیند برنج از نظر ارزش غذایی اهمیت ویژه ای پیدا می کنند. به همین دلیل اکثر متخصصان تغذیه بر مصرف انواع برنج دودی ارگانیک و مرغوب تاکید بسزایی دارند.
در بازار ایران انواع برنج دودی اغلب تولید مناطق شمالی کشور هستند و در مناطق جنوب یا غرب کشور این نوع برنج کمتر تولید می شود، البته با این وجود میزان عرضه برنج دودی مرغوب در بازار همیشه از میزان تقاضا آن بیشتر است زیرا اکثر ایران علاقه بسیار زیادی به مصرف برنج های سفید و دانه بلند دارند.

برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
فهرست